Kristianstad Advokatbyrå Gustaf Wahlberg AB

Skåne län

Information

Kristianstad Advokatbyrå Gustaf Wahlberg AB är ett av många företag som finns i Kristianstad. Det är nämligen den kommunen som Kristianstad Advokatbyrå Gustaf Wahlberg AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kristianstad Advokatbyrå Gustaf Wahlberg AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Kristianstad Advokatbyrå Gustaf Wahlberg AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1985-07-30. Men sedan 1990-01-01 så har Kristianstad Advokatbyrå Gustaf Wahlberg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till V. Boulevarden 41, 291 31, Kristianstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kristianstad Advokatbyrå Gustaf Wahlberg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-281900.

Kristianstad arbetar för att företag som Kristianstad Advokatbyrå Gustaf Wahlberg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kristianstad Advokatbyrå Gustaf Wahlberg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva advokatverksamhet.

Firmatecknare för Kristianstad Advokatbyrå Gustaf Wahlberg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kristianstad Advokatbyrå Gustaf Wahlberg AB och det är följande personer, Wahlberg, Berndt Gustaf som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Sten Arne Sigurd som är född 1943 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, Nilsson, Bengt Evert som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kristianstad Advokatbyrå Gustaf Wahlberg AB är 556260-1491.