Grafisk Ordbehandling i Kristianstad Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kristianstad och Grafisk Ordbehandling i Kristianstad Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Grafisk Ordbehandling i Kristianstad Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Grafisk Ordbehandling i Kristianstad Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Grafisk Ordbehandling i Kristianstad Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1985-10-29. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Grafisk Ordbehandling i Kristianstad Aktiebolag ska trivas.

Grafisk Ordbehandling i Kristianstad Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kristianstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra behandling av grafisk text ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Grafisk Ordbehandling i Kristianstad Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Grafisk Ordbehandling i Kristianstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Grafisk Ordbehandling i Kristianstad Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-210150.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Grafisk Ordbehandling i Kristianstad Aktiebolag är Persson, Birgitta Marie-Louise som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Per Olav Lennart som är född 1941 och har titeln Suppleant, Kindberg, Claes Richard som är född 1961 och har titeln Revisor, Kindberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Grafisk Ordbehandling i Kristianstad Aktiebolag har 556266-2170 som sitt organisationsnummer.