Fondell Tandtekniska Aktiebolag

Skåne län

Information

Fondell Tandtekniska Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Kristianstad. Det är nämligen den kommunen som Fondell Tandtekniska Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Fondell Tandtekniska Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Fondell Tandtekniska Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1986-08-15. Men sedan 2001-08-27 så har Fondell Tandtekniska Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Venestadsv. 323, 298 92, Tollarp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fondell Tandtekniska Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-320000.

Kristianstad arbetar för att verksamheter som Fondell Tandtekniska Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fondell Tandtekniska Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall driva dentallaboratorium jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fondell Tandtekniska Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fondell Tandtekniska Aktiebolag och det är följande personer, Fondell, Sven Birger som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorén Fondell, Kerstin Marianne som är född 1946 och har titeln Suppleant, Ingemansson, Mats Göran Mikael som är född 1954 och har titeln Revisor, Horwath Sydrevisioner Malmö AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fondell Tandtekniska Aktiebolag är 556278-0667.