Kristianstads Antennservice Aktiebolag

Skåne län

Information

Kristianstads Antennservice Aktiebolag är ett företag som finns i Kristianstad. I Kristianstads Antennservice Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Hans Krister som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ann Christina som är född 1956 och har titeln Suppleant, Lindahl, Bengt Ingemar som är född 1951 och har titeln Revisor, Juhlin, Ulf Håkan som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Kristianstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kristianstads Antennservice Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kristianstads Antennservice Aktiebolag på telefon 044-228560.

Bolaget skall bedriva montering, service och försäljning av antenn- och elektronikprodukter ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kristianstads Antennservice Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Kristianstads Antennservice Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Kristianstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Kristianstads Antennservice Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Kristianstads Antennservice Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kristianstads Antennservice Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Kristianstads Antennservice Aktiebolag har 556287-0468 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.