DeVi Skogsavverkningar Aktiebolag

Skåne län

Information

556291-9950 är organisationsnummer för bolaget DeVi Skogsavverkningar Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som DeVi Skogsavverkningar Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kristianstad som är den kommunen som DeVi Skogsavverkningar Aktiebolag finns i.

DeVi Skogsavverkningar Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-01-21 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för DeVi Skogsavverkningar Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

DeVi Skogsavverkningar Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kristianstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för DeVi Skogsavverkningar Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Olofsson, Nils Inge Johan -Rönndahl, Lars Magnus

Vill ni komma i kontakt med DeVi Skogsavverkningar Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 044-350768 eller genom brev på följande adress:
Ekdungev. 2, 297 31, Degeberga

Bolaget skall utföra skogsskötsel, handel med skogsprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med DeVi Skogsavverkningar Aktiebolag och det är Olofsson, Nils Inge Johan som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rönndahl, Lars Magnus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Lena Monika som är född 1948 och har titeln Suppleant, Järlesäter, Hans Uno Christer som är född 1949 och har titeln Revisor, Albinsson, Jenny Linda Mari som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor