Åhus Formverkstad Aktiebolag

Skåne län

Information

Åhus Formverkstad Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kristianstad som är den kommunen där Åhus Formverkstad Aktiebolag finns. I Kristianstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Åhus Formverkstad Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Åhus Formverkstad Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Åhus Formverkstad Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Åhus Formverkstad Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Torget 21, 296 31, Åhus men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Kristianstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Åhus Formverkstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Åhus Formverkstad Aktiebolag har idag 556293-3415 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Åhus Formverkstad Aktiebolag

Bolaget skall bedriva arkitekt- och designverksamhet, tillverkning och försäljning av konsthantverk samt förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Åhus Formverkstad Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Schott, Guntram Hans Paul som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Schott, Ingrid Linnea som är född 1943 och har titeln Suppleant, Juhlin, Ulf Håkan som är född 1965 och har titeln Revisor, Lindahl, Bengt Ingemar som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Kristianstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .