Svetsteknik i Kristianstad Aktiebolag

Skåne län

Information

556294-8785 är organisationsnummer för verksamheten Svetsteknik i Kristianstad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svetsteknik i Kristianstad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kristianstad som är den kommunen som Svetsteknik i Kristianstad Aktiebolag finns i.

Svetsteknik i Kristianstad Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-03-16 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Svetsteknik i Kristianstad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Svetsteknik i Kristianstad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kristianstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Svetsteknik i Kristianstad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Svetsteknik i Kristianstad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 044-282800 eller genom brev på följande adress:
Estrids v. 7 B, 291 65, Kristianstad

Bolaget skall bedriva försäljning, reparation och uthyrning av verktyg och maskiner, handel med värdepapper, handel och förvaltning av fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Svetsteknik i Kristianstad Aktiebolag och det är Persson, Berndt Ronny Ingemar som är född 1958 och har titeln VD, Persson, Berndt Ronny Ingemar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Kvist, Hans Göran som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sahlin, Per Åke Magnus som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Jarl, Pierre Mikael som är född 1970 och har titeln Revisor, Lennartsson, Björn Peter Thomas som är född 1954 och har titeln RevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,