Arkitekta Miljödesign Kurt Mehlqvist Aktiebolag

Skåne län

Information

Arkitekta Miljödesign Kurt Mehlqvist Aktiebolag är ett av många företag som finns i Kristianstad. Det är nämligen den kommunen som Arkitekta Miljödesign Kurt Mehlqvist Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Arkitekta Miljödesign Kurt Mehlqvist Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Arkitekta Miljödesign Kurt Mehlqvist Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1987-09-03. Men sedan 1987-01-01 så har Arkitekta Miljödesign Kurt Mehlqvist Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Skedåsg. 16, 387 93, Borgholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Arkitekta Miljödesign Kurt Mehlqvist Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7171212.

Kristianstad arbetar för att företag som Arkitekta Miljödesign Kurt Mehlqvist Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Arkitekta Miljödesign Kurt Mehlqvist Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva design, konstruktion och produktutveckling för inredning och utsmyckning av lokaler, försäljning av inrdningsprodukter och audiovisuell utrustning, utveckling och marknadsföring av kulörtsystem med därtill hörande utbildning, ägande och uthyrning av luftfartyg, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Arkitekta Miljödesign Kurt Mehlqvist Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Arkitekta Miljödesign Kurt Mehlqvist Aktiebolag och det är följande personer, Mehlqvist, Anders Mikael som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Mehlqvist, Mats Christer som är född 1972 och har titeln Suppleant, Zahlander, Hans Erik som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Arkitekta Miljödesign Kurt Mehlqvist Aktiebolag är 556304-8411.