Evac Aktiebolag

Skåne län

Information

Evac Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Kristianstad. Det är nämligen den kommunen som Evac Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Evac Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Evac Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1987-11-20. Men sedan 1988-01-01 så har Evac Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Folkets Husg. 6, 295 31, Bromölla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Evac Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-47870.

Kristianstad arbetar för att bolag som Evac Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Evac Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall direkt eller genom dotterbolag bedriva tillverkning av och handel med produkter och utrustningar avseende byggnads-, installations- och anläggningsverksamhet, äga och förvalta fastigheter samt aktier och annan lös egendom samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Evac Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Evac Aktiebolag och det är följande personer, Strömbeck, Lars Peter Kenneth som är född 1961 och har titeln Likvidator, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Thuresson, Tomas Johan som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Evac Aktiebolag är 556310-9841.