Kulladals Lantbruk Aktiebolag

Skåne län

Information

Kulladals Lantbruk Aktiebolag är ett bolag som finns i Kristianstad. I Kulladals Lantbruk Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Lars-Gösta Olof som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Karin Elsie Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Svensson, Roger Per-Olof som är född 1962 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kulladals Lantbruk Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kulladals Lantbruk Aktiebolag på telefon 070-8226273.

Bolaget skall driva lantbruk, handel med aktier, värdepapper och fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kulladals Lantbruk Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Kulladals Lantbruk Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Kristianstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Kulladals Lantbruk Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Kulladals Lantbruk Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kulladals Lantbruk Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Kulladals Lantbruk Aktiebolag har 556316-5272 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.