Långebro fastigheter i Kristianstad AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kristianstad och Långebro fastigheter i Kristianstad AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Långebro fastigheter i Kristianstad AB är ett av dem. Statusen för Långebro fastigheter i Kristianstad AB är att Bolaget är aktivt.

Långebro fastigheter i Kristianstad AB är ett Aktiebolag och skapades 1988-01-21. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Långebro fastigheter i Kristianstad AB ska trivas.

Långebro fastigheter i Kristianstad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kristianstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel och förvaltning av fast egendom.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Långebro fastigheter i Kristianstad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Långebro fastigheter i Kristianstad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Långebro fastigheter i Kristianstad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Långebro fastigheter i Kristianstad AB är Bergström, Björn Erik Kristian som är född 1977 och har titeln VD, Bergström, Björn Erik Kristian som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Ewerlöf, Maria Alexia som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bergström, Mats Fredrik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Bendz, Rolf Martin som är född 1971 och har titeln Revisor, Troedsson, Martin Hugo som är född 1976 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Långebro fastigheter i Kristianstad AB har 556317-3326 som sitt organisationsnummer.