K Johnsson Byggnads Aktiebolag

Skåne län

Information

K Johnsson Byggnads Aktiebolag är en verksamhet som finns i Kristianstad. I K Johnsson Byggnads Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johnsson, Hans Göran Kennet som är född 1953 och har titeln VD, Johnsson, Hans Göran Kennet som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Ingrid Ann-Marie som är född 1954 och har titeln Suppleant, Svensson, Sven-Inge Kenneth Linné som är född 1955 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med K Johnsson Byggnads Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå K Johnsson Byggnads Aktiebolag på telefon 044-50368.

Bolaget skall bedriva produktiv och konsultativ verksamhet inom fastighets- och byggnadsbranschen, upphandling och utförande av byggentreprenader för bostäder, industrier och fastigheter, mäklarverksamhet, värdepappershantering, förvaltning och uthyrning av bostäder och fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är K Johnsson Byggnads Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

K Johnsson Byggnads Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Kristianstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

K Johnsson Byggnads Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och K Johnsson Byggnads Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för K Johnsson Byggnads Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

K Johnsson Byggnads Aktiebolag har 556329-0153 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.