Kioskbutiken Thore Larsson Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Kioskbutiken Thore Larsson Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Kristianstad här finns det många olika Aktiebolag. Kioskbutiken Thore Larsson Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Kristianstad jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Kioskbutiken Thore Larsson Aktiebolag är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556334-3887.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 044-129365 alternativt besöka eller skicka post till Kioskbutiken Thore Larsson Aktiebolag på följande adress J A Hedlunds v. 5, 291 33, Kristianstad.

Kioskbutiken Thore Larsson Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Kioskbutiken Thore Larsson Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Larsson, Leif Torgny som är född 1946 och har titeln Suppleant , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att driva detaljhandel med specerier, frukt och konfektyr samt även handel med accessoarer, kläder, inredningsartiklar och leksaker och därmed förenlig verksamhet.