Jörgen Nilsson Byggnads AB

Skåne län

Information

Jörgen Nilsson Byggnads AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kristianstad som är den kommunen där Jörgen Nilsson Byggnads AB finns. I Kristianstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Jörgen Nilsson Byggnads AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Jörgen Nilsson Byggnads AB har haft sedan 1994-01-01. Jörgen Nilsson Byggnads AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Jörgen Nilsson Byggnads AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Åkertegsv. 2, 290 34, Fjälkinge men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-53093.

Kristianstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Jörgen Nilsson Byggnads AB Privat, ej börsnoterat.

Jörgen Nilsson Byggnads AB har idag 556335-3852 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Jörgen Nilsson Byggnads AB

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Jörgen Nilsson Byggnads AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Stig Jörgen som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Hellen Birgitta Margaretha som är född 1958 och har titeln Suppleant, Lennartsson, Björn Peter Thomas som är född 1954 och har titeln Revisor, Svensson, Mats Hugo som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .