NMC NaturMedicinCentrum Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva naturmedicinsk konsultationsverksamhet, försäljning av naturmedicinska produkter, förvaltning av värdepapper och fast egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för NMC NaturMedicinCentrum Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kristianstad så är NMC NaturMedicinCentrum Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kristianstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kristianstad och i Skåne län. Redan 1988-10-24 så skapades NMC NaturMedicinCentrum Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel NMC NaturMedicinCentrum Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

NMC NaturMedicinCentrum Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556336-6052 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kristianstad.

Just nu är NMC NaturMedicinCentrum Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med NMC NaturMedicinCentrum Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 044-125657 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom NMC NaturMedicinCentrum Aktiebolag är Andersson, Kerstin Elisabeth som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Andreasson, Karl Rune som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Ingrid Marie som är född 1962 och har titeln Suppleant, Sigvardsson, Jan Mickael som är född 1973 och har titeln Revisor, Adact Revisorer & Konsulter AB som är född och har titeln Revisor, .