Linnekulla Handelsträdgård Aktiebolag

Skåne län

Information

Linnekulla Handelsträdgård Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Kristianstad. Det är nämligen den kommunen som Linnekulla Handelsträdgård Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Linnekulla Handelsträdgård Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Linnekulla Handelsträdgård Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1988-10-10. Men sedan 1989-01-01 så har Linnekulla Handelsträdgård Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Linnekullav. 19, 298 91, Tollarp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Linnekulla Handelsträdgård Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-310250.

Kristianstad arbetar för att bolag som Linnekulla Handelsträdgård Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Linnekulla Handelsträdgård Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handelsträdgårdsverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Linnekulla Handelsträdgård Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Linnekulla Handelsträdgård Aktiebolag och det är följande personer, Holst, Lars-Göran som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Holst, Noomi Gunilla som är född 1958 och har titeln Suppleant, Hentzel, Lars Jörgen som är född 1965 och har titeln Revisor, Persson, Ulf Erik Ronny som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Linnekulla Handelsträdgård Aktiebolag är 556337-1300.