OW Andersson Optik Aktiebolag

Skåne län

Information

OW Andersson Optik Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kristianstad som är den kommunen där OW Andersson Optik Aktiebolag finns. I Kristianstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. OW Andersson Optik Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket OW Andersson Optik Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. OW Andersson Optik Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till OW Andersson Optik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 044-213849.

Kristianstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är OW Andersson Optik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

OW Andersson Optik Aktiebolag har idag 556344-8546 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Löfqvist, Christina Lise-Lotte är den som för stunden ansvarar för OW Andersson Optik Aktiebolag

Bolaget skall bedriva optikerrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I OW Andersson Optik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Löfqvist, Christina Lise-Lotte som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Löfqvist, Lars Anders som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Jacobi, Elsa Ann-Christin som är född 1954 och har titeln Suppleant, Haraldsson, Gun Ingrid Margareta som är född 1944 och har titeln Revisor, Svensson, Mats Hugo som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .