Hans Ferrington Industrikonsult Aktiebolag

Skåne län

Information

Hans Ferrington Industrikonsult Aktiebolag är ett av många företag som finns i Kristianstad. Det är nämligen den kommunen som Hans Ferrington Industrikonsult Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hans Ferrington Industrikonsult Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Hans Ferrington Industrikonsult Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-04-12. Men sedan 1995-01-01 så har Hans Ferrington Industrikonsult Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Nyvångsv. 113, 298 93, Huaröd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hans Ferrington Industrikonsult Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-330094.

Kristianstad arbetar för att företag som Hans Ferrington Industrikonsult Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hans Ferrington Industrikonsult Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och teknisk industriservice inom verkstadsindustrin samt inköp och fösäljning av industriförnödenheter för dito, frisersalong, inköp och försäljning av hobbyartiklar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hans Ferrington Industrikonsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Ferrington, Britt Ann-Louis -Ferrington, Hans Erik.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hans Ferrington Industrikonsult Aktiebolag och det är följande personer, Ferrington, Hans Erik som är född 1954 och har titeln VD, Ferrington, Hans Erik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ferrington, Britt Ann-Louis som är född 1954 och har titeln Suppleant, Ström, Torbjörn Albert som är född 1952 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hans Ferrington Industrikonsult Aktiebolag är 556349-3062.