Kollekulla Fastighets Aktiebolag

Skåne län

Information

Kollekulla Fastighets Aktiebolag är en verksamhet som finns i Kristianstad. I Kollekulla Fastighets Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Bo Oscar Staffan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lasson, Marie Ann-Charlotte som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Eva Irene som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjällqvist, Dan Allan som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kollekulla Fastighets Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kollekulla Fastighets Aktiebolag på telefon 044-249800.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och idka därmed förenliga verksamheter.

Idag är Kollekulla Fastighets Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Kollekulla Fastighets Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Kristianstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kollekulla Fastighets Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-02-20 och Kollekulla Fastighets Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kollekulla Fastighets Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Kollekulla Fastighets Aktiebolag har 556364-2080 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.