Ugerups Mjölkproduktion Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Ugerups Mjölkproduktion Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Kristianstad här finns det många olika Aktiebolag. Ugerups Mjölkproduktion Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Kristianstad jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Ugerups Mjölkproduktion Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556377-1277.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-2450401 alternativt besöka eller skicka post till Ugerups Mjölkproduktion Aktiebolag på följande adress N. Strandv. 58, 260 42, Mölle.

Ugerups Mjölkproduktion Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Ugerups Mjölkproduktion Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Eriksson Wisten, Karin Margareta som är född 1942 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva mjölk- och köttproduktion samt idka därmed förenlig verksamhet.