R.D Rör Aktiebolag

Skåne län

Information

R.D Rör Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Kristianstad. Det är nämligen den kommunen som R.D Rör Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

R.D Rör Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

R.D Rör Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-12-15. Men sedan 1990-01-01 så har R.D Rör Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Skolg. 65, 291 73, Önnestad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på R.D Rör Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-70171.

Kristianstad arbetar för att bolag som R.D Rör Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för R.D Rör Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall driva VVS-firma, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för R.D Rör Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till R.D Rör Aktiebolag och det är följande personer, Nilsson, Dag Roland som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Jörgen Reino som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Anna Gudrun Yvonne som är född 1949 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lena Agneta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Lindahl, Bengt Ingemar som är född 1951 och har titeln Revisor, BDO Nordic Kristianstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för R.D Rör Aktiebolag är 556378-7935.