Balstorp i Kristianstad Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, rådgivning, handel och service inom fordons- och maskinbranschen, handel med livsmedel och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Balstorp i Kristianstad Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kristianstad så är Balstorp i Kristianstad Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kristianstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kristianstad och i Skåne län. Redan 1990-01-10 så skapades Balstorp i Kristianstad Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Balstorp i Kristianstad Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Balstorp i Kristianstad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556381-0794 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kristianstad.

Just nu är Balstorp i Kristianstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Balstorp i Kristianstad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 044-227069 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Balstorp i Kristianstad Aktiebolag är Lennartsson, Per Göran som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lennartsson, Gerd Ingela som är född 1955 och har titeln Suppleant, Jarl, Pierre Mikael som är född 1970 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .