TRAWAX Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva import, export och försäljning av medicinsk utrustning, medicinska produkter och läkemedel, konsultverksamhet inom det medicinska området samt medicinsk behandling och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för TRAWAX Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kristianstad så är TRAWAX Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kristianstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kristianstad och i Skåne län. Redan 1990-02-21 så skapades TRAWAX Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel TRAWAX Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

TRAWAX Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556382-8358 är organisationsnummret för företaget som finns i Kristianstad.

Just nu är TRAWAX Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med TRAWAX Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 044-103235 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Tyszkiewicz, Malgorzata Jolanta -Tyszkiewicz, Tadeusz Jozef

Följande personer är på något sätt aktiva inom TRAWAX Aktiebolag är Tyszkiewicz, Tadeusz Jozef som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Tyszkiewicz, Malgorzata Jolanta som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Tyszkiewicz, Marcus Paulus Sebastian som är född 1985 och har titeln Suppleant, Tyszkiewicz, Thomas Jakub Lech som är född 1983 och har titeln Suppleant, Henriksson, Irene Elisabet som är född 1946 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.