Österlenportens Behandlingshem AB

Skåne län

Information

Österlenportens Behandlingshem AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kristianstad som är den kommunen där Österlenportens Behandlingshem AB finns. I Kristianstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Österlenportens Behandlingshem AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Österlenportens Behandlingshem AB har haft sedan 1998-01-01. Österlenportens Behandlingshem AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Österlenportens Behandlingshem AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Forsakarsv. 30, 297 32, Degeberga men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-350465.

Kristianstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Österlenportens Behandlingshem AB Privat, ej börsnoterat.

Österlenportens Behandlingshem AB har idag 556386-7000 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Österlenportens Behandlingshem AB

Bolaget skall bedriva rehabilitering av lättskötta psykiskt sjuka samt därmed förenlig verksamhet.

I Österlenportens Behandlingshem AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Alfredson, Liselotte Veronica Maria som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Alfredson, Barbro Agneta Kristina som är född 1948 och har titeln Suppleant, Cederblad, Christer Folke Bertil som är född 1944 och har titeln Revisor, Persson, Hans-Benny som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Cederblads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .