UNITAPE Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall tillverka och försälja tape och tillbehör till lackerings- och byggnadssektorn samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för UNITAPE Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kristianstad så är UNITAPE Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kristianstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kristianstad och i Skåne län. Redan 1990-04-10 så skapades UNITAPE Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel UNITAPE Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

UNITAPE Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556393-7472 är organisationsnummret för företaget som finns i Kristianstad.

Just nu är UNITAPE Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med UNITAPE Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0457-15080 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom UNITAPE Aktiebolag är Bromée, Anders Lennart som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Ulmestål, Lave Stefan som är född 1952 och har titeln Suppleant, Mattsson, Lars Johan som är född 1963 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .