Nöbbelövs Försäljnings AB

Skåne län

Information

Nöbbelövs Försäljnings AB är ett av många företag som finns i Kristianstad. Det är nämligen den kommunen som Nöbbelövs Försäljnings AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nöbbelövs Försäljnings AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1990-06-18.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till ÅVÄGEN 44 B, 296 38, Åhus. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nöbbelövs Försäljnings AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-236001.

Kristianstad arbetar för att företag som Nöbbelövs Försäljnings AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nöbbelövs Försäljnings AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med och service av jakt- och fritidsartiklar samt äga och förvalta fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nöbbelövs Försäljnings AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nöbbelövs Försäljnings AB och det är följande personer, Kvist, Hans Göran som är född 1947 och har titeln Likvidator, Andersson, Rolf Hans Christian som är född 1946 och har titeln Revisor, Ekonomkonsulter i Markaryd AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Nöbbelövs Försäljnings AB är 556399-4069.