Vinkla konsult Aktiebolag

Skåne län

Information

I Kristianstad finns det ett Aktiebolag som heter Vinkla konsult Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Vinkla konsult Aktiebolag i Skåne län. Kristianstad är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Vinkla konsult Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-02-11 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1991-01-15 så har Vinkla konsult Aktiebolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Vinkla konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Vinkla konsult Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Harkranksv. 15, 296 33, Åhus. Vi ni istället prata med Vinkla konsult Aktiebolag så kan ni göra det på 070-9210050.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom turismområdet och inom dataområdet arbeta som konsulter med programmering och systemering ävensom idka därmed förenlig verksamhet, handel med och förvaltning av värdepapper och fast egendom, utveckling av projekt och affärsidéer i befintliga eller nya företag. Bolaget skall även planera och genomföra kliniska läkemedelsprövningar i fas I-IV likaså syssla med produktinformation och marknadsföring av registrerade läkemedel.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Kastenholm Daun, Maria Kristina som är född 1947 och har titeln VD, Kastenholm Daun, Maria Kristina som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Daun, Christer Tage som är född 1943 och har titeln Suppleant, Bendz, Rolf Martin som är född 1971 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Vinkla konsult Aktiebolag har 556401-6037 som sitt organisationsnummer.