Aktiebolaget Kristianstads Glasmästeri

Skåne län

Information

I Kristianstad finns det ett Aktiebolag som heter Aktiebolaget Kristianstads Glasmästeri. Det finns flera verksamheter som liknar Aktiebolaget Kristianstads Glasmästeri i Skåne län. Kristianstad är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Aktiebolaget Kristianstads Glasmästeri är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1990-11-22 så har Aktiebolaget Kristianstads Glasmästeri varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Aktiebolaget Kristianstads Glasmästeri Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Kristianstads Glasmästeri så kan man gör det genom att posta ett brev till Karlsg. 14, 291 59, Kristianstad. Vi ni istället prata med Aktiebolaget Kristianstads Glasmästeri så kan ni göra det på 044-101012.

Bolaget skall driva glasmästerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Björkegren, Ernst Åke som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Björkegren, Karin Britt Marianne som är född 1955 och har titeln Suppleant, Lindahl, Bengt Ingemar som är född 1951 och har titeln Revisor, Juhlin, Ulf Håkan som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Kristianstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Björkegren, Ernst Åke -Björkegren, Karin Britt Marianne .

Aktiebolaget Kristianstads Glasmästeri har 556409-2681 som sitt organisationsnummer.