Dahlqvists Fastighetsförvaltning i Kristianstad Aktiebolag

Skåne län

Information

556409-4042 är organisationsnummer för företaget Dahlqvists Fastighetsförvaltning i Kristianstad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dahlqvists Fastighetsförvaltning i Kristianstad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kristianstad som är den kommunen som Dahlqvists Fastighetsförvaltning i Kristianstad Aktiebolag finns i.

Dahlqvists Fastighetsförvaltning i Kristianstad Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-10-26 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dahlqvists Fastighetsförvaltning i Kristianstad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Dahlqvists Fastighetsförvaltning i Kristianstad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kristianstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Dahlqvists Fastighetsförvaltning i Kristianstad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Dahlqvist, Claes Göran Firman tecknas i förening av -Bolmstrand, Sven Magnus -Josefsson, Malin Ann-Marie

Vill ni komma i kontakt med Dahlqvists Fastighetsförvaltning i Kristianstad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 044-102700 eller genom brev på följande adress:
Ö. Storg. 44, 291 31, Kristianstad

Bolaget skall äga, förvalta och idka handel med fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Dahlqvists Fastighetsförvaltning i Kristianstad Aktiebolag och det är Dahlqvist, Claes Göran som är född 1950 och har titeln VD, Dahlqvist, Claes Göran som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Bolmstrand, Sven Magnus som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Josefsson, Malin Ann-Marie som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Järlesäter, Hans Uno Christer som är född 1949 och har titeln Revisor, Persson, Per Åke som är född 1954 och har titeln RevisorOlofsson, Eva Margaret som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Törnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor