World Wide Orienteering Promotion Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva tillhandahållande av resor, framtagning och marknadsföring av arrangemang och produkter inom orienteringssporten, utveckling av OL-sporten i världen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för World Wide Orienteering Promotion Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kristianstad så är World Wide Orienteering Promotion Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kristianstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kristianstad och i Skåne län. Redan 1991-01-04 så skapades World Wide Orienteering Promotion Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel World Wide Orienteering Promotion Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

World Wide Orienteering Promotion Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556416-0181 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kristianstad.

Just nu är World Wide Orienteering Promotion Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med World Wide Orienteering Promotion Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 044-238523 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom World Wide Orienteering Promotion Aktiebolag är Bengtsson, Per Olof som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Anna Britt-Mari som är född 1962 och har titeln Suppleant, Svensson, Sven-Inge Kenneth Linné som är född 1955 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .