Persson Bilar AB

Skåne län

Information

Persson Bilar AB är ett företag som finns i Kristianstad. I Persson Bilar AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Hans Bertil som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ulla Inger Ann-Margreth som är född 1948 och har titeln Suppleant, Hjalmarsson, Ulla Marie som är född 1968 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Persson Bilar AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Persson Bilar AB på telefon 044-247494.

Bolaget skall bedriva personbefordran via taxirörelse samt även godstransporter, vidare skall bolaget bedriva diverse tjänster, i första hand på och till fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Persson Bilar AB av bolagstypen Aktiebolag.

Persson Bilar AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Kristianstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Persson Bilar AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Persson Bilar AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Persson Bilar AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Persson Bilar AB har 556421-5084 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.