Täppet Bostäder Aktiebolag

Skåne län

Information

Täppet Bostäder Aktiebolag är en verksamhet som finns i Kristianstad. I Täppet Bostäder Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wadbro, Paul Stefan som är född 1947 och har titeln VD, Wadbro, Paul Stefan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Elofsson, Ulla Marianne som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Elofsson, Eve Ronny Zergy som är född 1952 och har titeln Suppleant, Sandström, Bert Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisionspoolen Bert Sandström AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Täppet Bostäder Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Täppet Bostäder Aktiebolag på telefon 044-235490.

Bolaget skall bedriva handel med fastigheter och byggsatser, tillhandahållande av mäklar- och byggkonsulttjänster, fastighetsförvaltning, värdepappershandel samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Täppet Bostäder Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Täppet Bostäder Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Kristianstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Täppet Bostäder Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Täppet Bostäder Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Täppet Bostäder Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Wadbro, Paul Stefan

Täppet Bostäder Aktiebolag har 556432-8077 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.