Fastighetsaktiebolaget Reptilen

Skåne län

Information

Fastighetsaktiebolaget Reptilen är ett företag som finns i Kristianstad. I Fastighetsaktiebolaget Reptilen finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Kjell Lennart som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Eva Monika som är född 1947 och har titeln Suppleant, Haraldsson, Gun Ingrid Margareta som är född 1944 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fastighetsaktiebolaget Reptilen så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Fastighetsaktiebolaget Reptilen på telefon 044-100090.

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fastighetsaktiebolaget Reptilen av bolagstypen Aktiebolag.

Fastighetsaktiebolaget Reptilen är ett av många företag som finns i Skåne län och Kristianstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Fastighetsaktiebolaget Reptilen innehar ej F-skattsedel och Fastighetsaktiebolaget Reptilen är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fastighetsaktiebolaget Reptilen så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Fastighetsaktiebolaget Reptilen har 556435-1848 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Skåne län.