KARDELEN Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kristianstad och KARDELEN Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och KARDELEN Aktiebolag är ett av dem. Statusen för KARDELEN Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

KARDELEN Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-10-01. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som KARDELEN Aktiebolag ska trivas.

KARDELEN Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kristianstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av produkter i naturmaterial från Östeuropa såsom lin, trä och kakel till byggnader och hushåll, därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KARDELEN Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är KARDELEN Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med KARDELEN Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-109034.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Ewerlöf, Maria Alexia i förening med en av -Bergström, Björn Erik Kristian -Bergström, Mats Fredrik Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Då styrelsen ska bestå av 4 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig. Ordförande saknas..

De som är på något sätt har med KARDELEN Aktiebolag är Bergström, Björn Erik Kristian som är född 1977 och har titeln VD, Bergström, Björn Erik Kristian som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Mats Fredrik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Ewerlöf, Maria Alexia som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bendz, Rolf Martin som är född 1971 och har titeln Revisor, Troedsson, Martin Hugo som är född 1976 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

KARDELEN Aktiebolag har 556453-2553 som sitt organisationsnummer.