Mur o. Puts i Kristianstad Fastighets Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kristianstad och Mur o. Puts i Kristianstad Fastighets Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mur o. Puts i Kristianstad Fastighets Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Mur o. Puts i Kristianstad Fastighets Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Mur o. Puts i Kristianstad Fastighets Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-10-08. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mur o. Puts i Kristianstad Fastighets Aktiebolag ska trivas.

I Kristianstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnadsarbete och fastighetsförvaltning och därmed förenliga verksamheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mur o. Puts i Kristianstad Fastighets Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Mur o. Puts i Kristianstad Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Mur o. Puts i Kristianstad Fastighets Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-56160.

Firman tecknas av styrelsen Ordförande saknas..

De som är på något sätt har med Mur o. Puts i Kristianstad Fastighets Aktiebolag är Jönsson, Hans Inge Christer som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Wester, Per Lennart som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Mona Elisabet som är född 1950 och har titeln Suppleant, Wester, Kate Siri som är född 1950 och har titeln Suppleant, Petersson, Ingrid Marie som är född 1959 och har titeln Revisor, Ek, Ingrid Susanne som är född 1957 och har titeln RevisorssuppleantCederblads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Mur o. Puts i Kristianstad Fastighets Aktiebolag har 556454-0648 som sitt organisationsnummer.