E. Beijer Fastigheter AB

Skåne län

Information

E. Beijer Fastigheter AB är ett företag som finns i Kristianstad. I E. Beijer Fastigheter AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Beijer, Inga Eva-Lena Elisabeth som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Beijer, Carl Åke Lennart som är född 1952 och har titeln Suppleant, Eriksson, Per Ingvar som är född 1949 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med E. Beijer Fastigheter AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå E. Beijer Fastigheter AB på telefon 044-289091.

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att bedriva konsultativ verksamhet inom marknadsföring, ävensom fastighetsförvaltning samt fönster- och dörrmontage.

Idag är E. Beijer Fastigheter AB av bolagstypen Aktiebolag.

E. Beijer Fastigheter AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Kristianstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

E. Beijer Fastigheter AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-06-12 och E. Beijer Fastigheter AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för E. Beijer Fastigheter AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

E. Beijer Fastigheter AB har 556454-0788 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.