Dr M & B Kulik Aktiebolag

Skåne län

Information

Dr M & B Kulik Aktiebolag är ett av många företag som finns i Kristianstad. Det är nämligen den kommunen som Dr M & B Kulik Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Dr M & B Kulik Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Dr M & B Kulik Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1993-01-11.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kanalg. 34, 291 34, Kristianstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Dr M & B Kulik Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-217442.

Kristianstad arbetar för att företag som Dr M & B Kulik Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Dr M & B Kulik Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva medicinsk praktik samt konsult-, adoptions-, undervisnings- och administrationsverksamhet inom hälso- och sjukvård samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Dr M & B Kulik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Kulik, Brigitte Angelika -Kulik, Marek.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Dr M & B Kulik Aktiebolag och det är följande personer, Kulik, Marek som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Kulik, Brigitte Angelika som är född 1949 och har titeln Suppleant, Sjöholm, Nina Monika som är född 1975 och har titeln Suppleant, Henriksson, Irene Elisabet som är född 1946 och har titeln Revisor, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Dr M & B Kulik Aktiebolag är 556459-7937.