Espet Aktiebolag (Åhus Gästgivaregård)

Skåne län

Information

Espet Aktiebolag (Åhus Gästgivaregård) är en verksamhet som finns i Kristianstad. I Espet Aktiebolag (Åhus Gästgivaregård) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bylin, Lars Göran Rickard som är född 1969 och har titeln VD, Bylin, Lars Göran Rickard som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Björn Mattias som är född 1977 och har titeln Suppleant, Jansson, Lena Birgitta Margret som är född 1954 och har titeln Revisor, Lena Janssons reVision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Espet Aktiebolag (Åhus Gästgivaregård) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Espet Aktiebolag (Åhus Gästgivaregård) på telefon 044-289050.

Bolaget skall bedriva restaurang- och konferansverksamhet samt fastighetsförvaltning och affärsutveckling inom fritidssektorn, ävensom att äga och förvalta fast och lös egendom, samt att idka därmed sammanhängande verksamhet.

Idag är Espet Aktiebolag (Åhus Gästgivaregård) av bolagstypen Aktiebolag.

Espet Aktiebolag (Åhus Gästgivaregård) är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Kristianstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Espet Aktiebolag (Åhus Gästgivaregård) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Espet Aktiebolag (Åhus Gästgivaregård) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Espet Aktiebolag (Åhus Gästgivaregård) så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Espet Aktiebolag (Åhus Gästgivaregård) har 556465-9117 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.