Bengt Hanssons Åkeri i Köpinge Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kristianstad och Bengt Hanssons Åkeri i Köpinge Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Bengt Hanssons Åkeri i Köpinge Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bengt Hanssons Åkeri i Köpinge Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bengt Hanssons Åkeri i Köpinge Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-04-20. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bengt Hanssons Åkeri i Köpinge Aktiebolag ska trivas.

Bengt Hanssons Åkeri i Köpinge Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kristianstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bengt Hanssons Åkeri i Köpinge Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Bengt Hanssons Åkeri i Köpinge Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Bengt Hanssons Åkeri i Köpinge Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-235396.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Bengt Hanssons Åkeri i Köpinge Aktiebolag är Hansson, Bengt Inge Roland som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Anne Ellen Maria som är född 1956 och har titeln Suppleant, Nilsson, Bengt Evert som är född 1957 och har titeln Revisor, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Bengt Hanssons Åkeri i Köpinge Aktiebolag har 556466-3572 som sitt organisationsnummer.