Eva Ström Litteratur Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Eva Ström Litteratur Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Kristianstad här finns det många olika Aktiebolag. Eva Ström Litteratur Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Kristianstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Eva Ström Litteratur Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556478-6571.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 044-125978 alternativt besöka eller skicka post till Eva Ström Litteratur Aktiebolag på följande adress Vasag. 14 A, 291 53, Kristianstad.

Eva Ström Litteratur Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Eva Ström Litteratur Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Ström, Helge Birger Erik som är född 1944 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva författarverksamhet, utöva reportagetjänster, att bedriva massmediabevakningstjänster beträffande kulturfrågor, utföra konstnärliga arbeten samt med ovan förenlig verksamhet.