Team Avanti Aktiebolag

Skåne län

Information

Team Avanti Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kristianstad som är den kommunen där Team Avanti Aktiebolag finns. I Kristianstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Team Avanti Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Team Avanti Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Team Avanti Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Team Avanti Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0708-606160.

Kristianstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Team Avanti Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Team Avanti Aktiebolag har idag 556482-9850 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Team Avanti Aktiebolag

Bolaget skall utföra mark och rivningsarbete på entreprenad. Grävning och planering med entreprenadmaskiner. Handel och uthyrning med begagnade och nya entreprenad och verkstadsmaskiner. Uthyrning av personal till tung trafik. Äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

I Team Avanti Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johnsson, Mats Ronny Stefan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Eva Ann-Kristin som är född 1960 och har titeln Suppleant, Jönsson, Mats Roger Ingmund som är född 1956 och har titeln Revisor, Höe, Leif Tryggve som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Sydost AB som är född och har titeln Revisor, .