Fjälkinge Mekaniska Verkstad AB

Skåne län

Information

556487-4674 är organisationsnummer för verksamheten Fjälkinge Mekaniska Verkstad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fjälkinge Mekaniska Verkstad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kristianstad som är den kommunen som Fjälkinge Mekaniska Verkstad AB finns i.

Fjälkinge Mekaniska Verkstad AB har varit registrerat sedan 1994-06-06 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fjälkinge Mekaniska Verkstad AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Fjälkinge Mekaniska Verkstad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kristianstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fjälkinge Mekaniska Verkstad AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Aronsson, Carl Erik Mikael -Aronsson, Mats Åke Gunnar

Vill ni komma i kontakt med Fjälkinge Mekaniska Verkstad AB så kan ni göra det på telefon genom 044-57356 eller genom brev på följande adress:
Gränsg. 34 A, 291 59, Kristianstad

Bolaget skall bedriva försäljning, tillverkning och montering av stålprodukter, legoarbeten samt försäljning av svetsmaterial och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fjälkinge Mekaniska Verkstad AB och det är Aronsson, Carl Erik Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Aronsson, Mats Åke Gunnar som är född 1961 och har titeln Suppleant, Holmberg, Daniel Bjerny som är född 1973 och har titeln Revisor, Tre Revisorer HB som är född och har titeln Revisor,