Tandläkare Roland Hedsund AB

Skåne län

Information

I Kristianstad finns det ett Aktiebolag som heter Tandläkare Roland Hedsund AB. Det finns flera bolag som liknar Tandläkare Roland Hedsund AB i Skåne län. Kristianstad är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Tandläkare Roland Hedsund AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1994-06-22 så har Tandläkare Roland Hedsund AB varit registrerat. Idag är Tandläkare Roland Hedsund AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Tandläkare Roland Hedsund AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Köpmannag. 10, 296 31, Åhus. Vi ni istället prata med Tandläkare Roland Hedsund AB så kan ni göra det på 044-240091.

Bolaget skall bedriva tandläkarpraktik, bedriva kapitalförvaltning dock ej sådan verksamhet som avses i Bankrörelselagen eller lagen om kreditmarknadsbolag samt handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Hedsund, Torsten Roland som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedsund, Mait Gerty som är född 1947 och har titeln Suppleant, Albinsson, Jenny Linda Mari som är född 1976 och har titeln Revisor, Olofsson, Eva Margaret som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Hedsund, Mait Gerty -Hedsund, Torsten Roland .

Tandläkare Roland Hedsund AB har 556489-6172 som sitt organisationsnummer.