Korabix Aktiebolag

Skåne län

Information

556489-9465 är organisationsnummer för verksamheten Korabix Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Korabix Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kristianstad som är den kommunen som Korabix Aktiebolag finns i.

Korabix Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-07-13 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Korabix Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Korabix Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kristianstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Korabix Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Korabix Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 044-101073 eller genom brev på följande adress:
Ö. Storg. 67, 291 31, Kristianstad

Bolaget skall bedriva försäljning av bilder, kort och ramar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Korabix Aktiebolag och det är Eriksson Frej, Lena Ann-Christin som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Bengt Gunnar som är född 1945 och har titeln Suppleant, Jägenstedt, Kurt Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Råd i Hässleholm Revisions Handelsbolag som är född och har titeln Revisor,