Claes Dahlqvist Konsult Aktiebolag

Skåne län

Information

556490-5304 är organisationsnummer för verksamheten Claes Dahlqvist Konsult Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Claes Dahlqvist Konsult Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kristianstad som är den kommunen som Claes Dahlqvist Konsult Aktiebolag finns i.

Claes Dahlqvist Konsult Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-07-26 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Claes Dahlqvist Konsult Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Claes Dahlqvist Konsult Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kristianstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Claes Dahlqvist Konsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Claes Dahlqvist Konsult Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 044-102700 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall äga, förvalta och idka handel med fast egendom och värdepapper samt bedriva konsultverksamhet inom fastighets- branschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Claes Dahlqvist Konsult Aktiebolag och det är Dahlqvist, Claes Göran som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlqvist, Jenny Malin Maria som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Persson, Per Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, Järlesäter, Hans Uno Christer som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,