Vanneberga Bil Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kristianstad och Vanneberga Bil Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Vanneberga Bil Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Vanneberga Bil Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Vanneberga Bil Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-08-10. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Vanneberga Bil Aktiebolag ska trivas.

Vanneberga Bil Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Kristianstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med bilar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vanneberga Bil Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Vanneberga Bil Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Vanneberga Bil Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-57124.

Firman tecknas var för sig av -Persson, Nils Inge Peter -Persson, Nils Ingvar -Persson, Nils Ingvar Freddie Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig..

De som är på något sätt har med Vanneberga Bil Aktiebolag är Persson, Nils Inge Peter som är född 1959 och har titeln Extern firmatecknare, Persson, Nils Ingvar Freddie som är född 1970 och har titeln Extern firmatecknare, Persson, Nils Ingvar som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ulf Erik Ronny som är född 1953 och har titeln Revisor, Albinsson, Jenny Linda Mari som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vanneberga Bil Aktiebolag har 556490-8084 som sitt organisationsnummer.