Jolani Fastighets AB

Skåne län

Information

Jolani Fastighets AB är ett av många verksamheter som finns i Kristianstad. Det är nämligen den kommunen som Jolani Fastighets AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Jolani Fastighets AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Jolani Fastighets AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-11-07. Men sedan 1994-01-01 så har Jolani Fastighets AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till V. Storg. 27, 291 31, Kristianstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jolani Fastighets AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-240012.

Kristianstad arbetar för att verksamheter som Jolani Fastighets AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jolani Fastighets AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, handel med och förvaltning av värdepapper, uppfödning och tävlingar med travhästar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Jolani Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Persson, Peter Anders Mikael -Vestergren, Jan Thomas Christer.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jolani Fastighets AB och det är följande personer, Persson, Peter Anders Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Ulf Birger Patrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Lars Jonas Stefan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Tillberg, Bo Åke Tomas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Tillberg, Lars Åke Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Tillberg, Rolf Åke Magnus som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot.Vestergren, Jan Thomas Christer som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Jolani Fastighets AB är 556497-8988.