Monika Ericsson Arkitektkontor Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Monika Ericsson Arkitektkontor Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Kristianstad här finns det många olika Aktiebolag. Monika Ericsson Arkitektkontor Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Kristianstad jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Monika Ericsson Arkitektkontor Aktiebolag är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556502-3347.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 044-123971 alternativt besöka eller skicka post till Monika Ericsson Arkitektkontor Aktiebolag på följande adress Nosabyv. 23, 291 50, Kristianstad.

Monika Ericsson Arkitektkontor Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Monika Ericsson Arkitektkontor Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Eriksson, Anna Elsy Beatrice som är född 1928 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva arkitekt- och designverksamhet inom byggnadsdelar, utemiljö och inredning, värdepappershandel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.