Anne Strömbeck Redovisningskonsult AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Anne Strömbeck Redovisningskonsult AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Kristianstad här finns det många olika Aktiebolag. Anne Strömbeck Redovisningskonsult AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Kristianstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Anne Strömbeck Redovisningskonsult AB är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556509-8018.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 044-249113 alternativt besöka eller skicka post till Anne Strömbeck Redovisningskonsult AB på följande adress Kråkrisv. 41, 296 38, Åhus.

Anne Strömbeck Redovisningskonsult AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Anne Strömbeck Redovisningskonsult AB så sitter följande personer i styrelsen: , Strömbeck, Lars Peter Kenneth som är född 1961 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva verksamhet avseende redovisningstjänster ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Vidare ska bolaget bedriva designverksamhet avseende trädgårds- och utemiljöer, samt anläggning av sådan och därmed förenlig verksamhet.