Ljungemink Foder i Yngsjö Aktiebolag

Skåne län

Information

Ljungemink Foder i Yngsjö Aktiebolag är ett av många företag som finns i Kristianstad. Det är nämligen den kommunen som Ljungemink Foder i Yngsjö Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ljungemink Foder i Yngsjö Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Ljungemink Foder i Yngsjö Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-05-30. Men sedan 1995-01-01 så har Ljungemink Foder i Yngsjö Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ångslupsv. 8, 296 92, Yngsjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ljungemink Foder i Yngsjö Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-232030.

Kristianstad arbetar för att företag som Ljungemink Foder i Yngsjö Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ljungemink Foder i Yngsjö Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva tillverkning av djurfoder och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ljungemink Foder i Yngsjö Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Anita Margareta -Andersson, Bengt Ingvar -Andersson, Bengt Stefan.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ljungemink Foder i Yngsjö Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Bengt Ingvar som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bengt Stefan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anita Margareta som är född 1940 och har titeln Suppleant, Hollerup, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Revisor, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ljungemink Foder i Yngsjö Aktiebolag är 556512-5423.